Вы не зашли.
Привет всем! Хочу посоветоваться. Я выбираю квартиру в Киеве, собираюсь покупать. Смотрю только новые дома, но вот проблема в каком районе лучше жить. Хочется так чтобы детям было где поиграться, квартиры чтобы хорошие были, и машин поменьше. Может вы мне что-то порекомендуете?
Неактивен
Climbillg :
Привет всем! Хочу посоветоваться. Я выбираю квартиру в Киеве, собираюсь покупать. Смотрю только новые дома, но вот проблема в каком районе лучше жить. Хочется так чтобы детям было где поиграться, квартиры чтобы хорошие были, и машин поменьше. Может вы мне что-то порекомендуете?
Гарно було б засадити все місто деревами, і щоб мешканці пересувалися тільки на велосипедах, але нажаль в даний час то неможливо.
Колись можливо людство прийде до того що планету треба відроджувати, а не знищувати як то відбувається останні десятиліття.
Але є люди, такі як директор компанії SAGA Development які створюють житло для людей в гармонії з природою. І будують такі комплекси як ЖК О2 RESIDENCE o2-residence.com.ua ось тут ви знайдете все для спокійного життя в місті.
Неактивен