Вы не зашли.
Всім привіт. Підкажіть хорошого провайдера домашнього інтернету в Києві?
скиньте посилання на тарифи будь ласка.
Неактивен
Інтернет-провайдер "Ланет" був знайдений мною зовсім випадково і доленосно - з ним я вже майже 1,5 року!
У них зараз Акція так що по цьому лінку можете дуже вигідно підключити інтернет. Переїхавши до Києва, я не був поінформованих про місцевих провайдерів, вартості їх послуг, але випадкова реклама зіграла вирішальну роль у виборі, потім звернення в найближчий офіс для того, щоб залишити заявку на підключення. На наступний день співробітник "Ланет" оперативно налаштував мережу (кабель вже був прокладений, залишалася справа за малим), зрозуміло пояснив як користуватися особистим кабінетом на офіційному сайті і ка проводити оплату.
Отредактированно Odellahee (09/07/2020 23:44:01)
Неактивен
Мне кажется сейчас это хоть и стоит копейки, но именно из-за кабелей и проводов не самый лучший вариант
Неактивен
Мені також так здалося, тому я вирішила використовувати інтернет від водафон,щоб роздати інтернет https://www.vodafone.ua/uk/datasharing24. Це вигідно та зручно. Лише за 10 гривень на день без автоматичного продовження , вся родина користується інтернетом на пристойній швидкості та гарної якості. Скоро ми маємо переїхати до власного будинку, але там також будемо використовувати такий тип підключення до мережі всесвітнього павутиння.
Неактивен