Вы не зашли.
Посадили на дачі різні рослини, троянди, ягідні кущі. Приїхали, а бачу, що листя на смородині вже крутиться, яблуні теж . Чим обробляти,щоб вони були здорові?
Неактивен
О, це знайоме і мені. При чому обробляю постійно все - і восени, і весною. Та ця зараза є і нічого її не бере. Купую Актару і хоч трохи є результат. Листя скручується то вже тля з"явилась. Знищуйте, бо пропадуть рослинки.
Неактивен
Богдана :
О, це знайоме і мені. При чому обробляю постійно все - і восени, і весною. Та ця зараза є і нічого її не бере. Купую Актару і хоч трохи є результат. Листя скручується то вже тля з"явилась. Знищуйте, бо пропадуть рослинки.
Може ви не ті препарати підбираєте для знищення шкідників? А ще потрібно відразу і від хвороб обробляти все фунгіцидами, тоді буде комплексна дія і результат буде кращий. Ви подивіться контактні інсектициди в магазині - Наша справа https://nashedelo.biz.ua/ukr/credctva-z … cekticidi/ Вони від шкідників добре допомагають, можна, наприклад, Енджіо взяти.
Отредактированно Нимизруз (09/05/2020 09:56:38)
Неактивен
Я в цьому році купила Альтекс -порадили сусіди. Кажуть що бобре і для картоплі, і для яблунь. Троянд не маю, тому про тлю не знаю нічого. Але думаю. що і її знищить якщо на колорада діє.
Неактивен
Когда и чем лучше опрыскивать плодовые деревья весной? Болезни в садах нарушают физиологические процессы в растительном организме и это негативно влияет на рост и развитие растения, в результате чего снижается урожайнистью.
Неактивен