Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/03/2020 17:28:29

igordk
Member

Рюкзак для поїздок на велосипеді.

Зараз настали теплі дні і пора вже пересідати на велосипед. На ньому можна спокійно їздити по місту на роботу, виходить набагато швидше і краще, ніж штовхатися в пробках на машині. Правда доводиться возити з собою одяг в сумці, а багажник у велосипеда маленький. З цього думаю придбати рюкзак для поїздок на велосипеді , це ж набагато краще і зручніше, можна покласти багато речей, які знадобляться в дорозі, тим більше він не заважає їзді. Як думаєте, такий рюкзак хороший.

природа и жизнь

Неактивен

#2 25/03/2020 17:29:34

didi12
Member

Re: Рюкзак для поїздок на велосипеді.

Я так на дачу теж зараз на велосипеді їжджу і звичайно без рюкзака погано, у мене всі речі в рюкзак влізе, він у мене великий.

Неактивен

#3 25/03/2020 17:31:21

ruslanus
Member

Зараз в місті без рюкзака важко, сумку треба носити тоді з собою, а з таким рюкзаком     https:/veliki.com.ua/backpack/filter=backpack_type:bicycle_backpack/    простіше на багато буде, адже він за обсягом великий, з хорошого матеріалу і звичайно їзді не заважає на велосипеді. Мені такі рюкзаки подобаються і я сам завжди в дорогу беру рюкзак.

Неактивен

#4 16/04/2020 23:06:24

mashenberd
Member

Я для велосипеда купила специальную корзинку. Туда можно класть вещи, так что мне даже не нужен рюкзак. Я думаю что будет лучше купить сумку, с которой можно будет не только ездить на велике но и ходить по делах. Сумка более практичная и красивая, чем рюкзак. Главное подобрать такую сумку, которая бы влезала в корзинку, которая есть в велосипеде.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений