Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 18/11/2019 13:47:43

Катюша
Member

Новая программа в школе

Пошли мы в пятый класс в этом году. Программа новая. Ребенку помогаю уроки делать. Честно - сама с высшим образованием, но чувствую себя тупой. Вот как прочитаю некоторые задания не знаю что и сказать, кроме матюка. Вроде и мыслю правильно, а в школе у них уже по другому все пишется. особенно тяжело в укр. языком. А вы делаете домашки с детьми? Как справляетесь?

Отредактированно Катюша (18/11/2019 13:48:23)

Неактивен

#2 18/11/2019 13:53:34

Re: Новая программа в школе

Так а в чем проблема? пусть ребенок сам разбирается и делает так, как учитель в школе объясняет.  Я математику пару раз дочери пыталась объяснять, а учитель сказала, что не нужно этого делать, так как она по-другому детям доносит материал и потом они путаются.

Неактивен

#3 18/11/2019 15:26:36

Туся
Member

Святана :

Так а в чем проблема? пусть ребенок сам разбирается и делает так, как учитель в школе объясняет.  Я математику пару раз дочери пыталась объяснять, а учитель сказала, что не нужно этого делать, так как она по-другому детям доносит материал и потом они путаются.

Я частково згіда, а частково - ні.  Інколи потрібно щось роз"яснити щоб дитина зрозуміла. Або вона в школі не була, а уроки потрібно зробити ж. Якщо щось не зрозуміло, то можна піддивитись відповідді в інтернеті. Автор, а хто автор вашого підручника з  укр мови 5 клас ? Якщо Заболотний, то ось тут є ГДЗ з цього предмету https://onegdz.com/5-klas/gdz-ukrayinsk … grama.html Ви можете звіряти виконане домашнє завдання з ГДЗ.

Отредактированно Туся (18/11/2019 15:28:30)

Неактивен

#4 18/11/2019 15:34:03

Я теж багато чого не розумію з нової програми. Доводиться сидіти і розбиратись - читаю правила, вивчаю разом з дитиною. Бо те, що вчили ми і те, що вчать вони -то різні речі.

Неактивен

#5 27/11/2019 00:13:59

fial1771la
Member

Шкільна програма зараз зовсім інша і важча я б так сказала, у мій час зі мною ніхто не вчив уроки, я якось справлялась сама. Крім того ще й підручників потрібно багато купляти.

Неактивен

#6 28/11/2019 15:45:47

nadinka849
Member

fial1771la :

Шкільна програма зараз зовсім інша і важча я б так сказала, у мій час зі мною ніхто не вчив уроки, я якось справлялась сама. Крім того ще й підручників потрібно багато купляти.

В нас в класі також не вистачає підручників для всіх діток, але я знайшла вихід з цієї ситуації. Ось навчальна література онлайн https://book4school.com.ua/uk/ , моя дочка часто займається по цих підручниках вдома.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений