Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 03/06/2019 12:39:12

IRTA
Member

Торшери в інтер"єрі

Чи використовуєте ви торшери для освітлення своїх кімнат? Які вибираєте для зручності? Є потреба для вітальні, бо ввечері потрібно попрацювати трохи і нікому не заважати.

Неактивен

#2 03/06/2019 12:43:03

Семен
Member

Re: Торшери в інтер"єрі

Ну, як Вам потрібно, то яка різниця чи є в мене торшер чи ні)) У мене інший вид освітлення і торшера не потрібно.  Та й користі від нього... Більше для краси купують.

Неактивен

#3 03/06/2019 12:48:26

Ремарк
Member

Семен :

Ну, як Вам потрібно, то яка різниця чи є в мене торшер чи ні)) У мене інший вид освітлення і торшера не потрібно.  Та й користі від нього... Більше для краси купують.

Не завсім так - не тільки для краси. Це зручно, бо можна розмістити його саме там де потрібно і освітлення від нього достатньо.

Неактивен

#4 03/06/2019 12:53:11

Автор, нікого не слухайте - купуйте собі торшер, якщо з ним буде працювати краще. Зараз є різні варіанти - чисто для створення романтичної атмосфери, для читання, для освітлення робочого місця. Можете подивитись на торшери зі столиком ось тут https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/tor … o-stolikom Там сам верх рухомий і можна нахиляти як буде потрібно.

Неактивен

#5 03/06/2019 12:56:45

IRTA
Member

Семен :

Мені просто цікаво чи варто купувати. Адже якщо людина має, користується і задоволена, то це вже хороша реклама потрібності.

Неактивен

#6 23/08/2019 13:24:09

Korol
Member

IRTA :

Чи використовуєте ви торшери для освітлення своїх кімнат? Які вибираєте для зручності? Є потреба для вітальні, бо ввечері потрібно попрацювати трохи і нікому не заважати.

Я использую торшеры наверное всю свою жизнь. И не совсем понимаю ваш вопрос. У вас есть потребность в нем - так и выбирайте исходя из него, вашего дизайна в комнате и не забывайте при этом о кошельке. Хотя последнее сейчас максимально просто - на ОЛХ выбрать и купить торшер можно и за пару сотен гривен. И выше естественно. Это уже зависит от остальных перечисленных факторов.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений