Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 12/09/2026 11:24:20

гитрин
Member

Хто де брав чоловічі черевики для міста, щоб були зручні?

Де зараз нормально шукати чоловічі черевики для міста, щоб після кількох годин ходіння ноги не гули? Потрібна пара на осінь і зиму, бажано без надто спортивного вигляду, щоб нормально поєднувалась із джинсами, брюками та звичайною курткою. Дивлюся різні магазини, але за фото складно зрозуміти, наскільки зручна колодка і чи не буде взуття натирати. Хотілося б почути реальні думки тих, хто вже купував щось подібне для щоденного носіння.

Отредактированно гитрин (12/09/2026 11:28:19)

Неактивен

#2 12/09/2026 11:28:47

Srip
Member

Re: Хто де брав чоловічі черевики для міста, щоб були зручні?

Я б дивився не тільки на зовнішність, бо гарна пара на фото ще нічого не гарантує. Для міста важливо, щоб підошва нормально гнулася, п’ята була зафіксована, а всередині вистачало місця для пальців. Ще звертаю увагу на вагу, адже коли взуття важке, це добре відчувається після цілого дня. Минулої осені взяв пару з досить жорсткою підошвою, спочатку все подобалось, а потім зрозумів, що для тривалих прогулянок вона не дуже підходить. Тепер перед покупкою дивлюся на матеріали, форму носка і відгуки про комфорт, а не женуся за незвичним дизайном.

Неактивен

#3 12/09/2026 11:29:29

У мене головна проблема була якраз із комфортом під час щоденних поїздок містом. Начебто взуття сидить добре, коли приміряєш у магазині, але після робочого дня вже зовсім інші відчуття. Тому зараз беру моделі з м’яким внутрішнім оздобленням і нормальною устілкою, а ще залишаю невеликий запас по довжині. Якщо носити плануєш восени та взимку, варто врахувати товстіші шкарпетки, бо пара, яка ідеально сидить на тонку шкарпетку, потім здатна тиснути.

Неактивен

#4 12/09/2026 11:33:12

хелоу
Member

Я останнім часом переглядав чоловічі черевики в Attico https://attico.ua/collection/choloviche … -cherevyky , бо там є окрема добірка взуття для чоловіків і можна спокійно порівняти різні моделі за виглядом. Звернув увагу, що вибір не зводиться до одного стилю: є більш стримані моделі для офісу, є варіанти під джинси та повсякденний одяг. Я б перед замовленням ще перевірив розмірну сітку й характеристики конкретної пари, особливо якщо планується носіння цілий день. Для міста особисто дивився б на підошву, матеріал верху та внутрішню посадку, бо навіть дуже акуратний дизайн не врятує, якщо взуття незручне. Ще корисно одразу подумати, з яким одягом пара буде використовуватися найчастіше, щоб не купити річ, яка потім стоятиме без діла. Загалом варіантів там достатньо, щоб вибрати щось без зайвої декоративності й під повсякденний гардероб.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений