Вы не зашли.
Де зараз нормально шукати чоловічі черевики для міста, щоб після кількох годин ходіння ноги не гули? Потрібна пара на осінь і зиму, бажано без надто спортивного вигляду, щоб нормально поєднувалась із джинсами, брюками та звичайною курткою. Дивлюся різні магазини, але за фото складно зрозуміти, наскільки зручна колодка і чи не буде взуття натирати. Хотілося б почути реальні думки тих, хто вже купував щось подібне для щоденного носіння.
Отредактированно гитрин (12/09/2026 11:28:19)
Неактивен
Я б дивився не тільки на зовнішність, бо гарна пара на фото ще нічого не гарантує. Для міста важливо, щоб підошва нормально гнулася, п’ята була зафіксована, а всередині вистачало місця для пальців. Ще звертаю увагу на вагу, адже коли взуття важке, це добре відчувається після цілого дня. Минулої осені взяв пару з досить жорсткою підошвою, спочатку все подобалось, а потім зрозумів, що для тривалих прогулянок вона не дуже підходить. Тепер перед покупкою дивлюся на матеріали, форму носка і відгуки про комфорт, а не женуся за незвичним дизайном.
Неактивен
У мене головна проблема була якраз із комфортом під час щоденних поїздок містом. Начебто взуття сидить добре, коли приміряєш у магазині, але після робочого дня вже зовсім інші відчуття. Тому зараз беру моделі з м’яким внутрішнім оздобленням і нормальною устілкою, а ще залишаю невеликий запас по довжині. Якщо носити плануєш восени та взимку, варто врахувати товстіші шкарпетки, бо пара, яка ідеально сидить на тонку шкарпетку, потім здатна тиснути.
Неактивен
Я останнім часом переглядав чоловічі черевики в Attico https://attico.ua/collection/choloviche … -cherevyky , бо там є окрема добірка взуття для чоловіків і можна спокійно порівняти різні моделі за виглядом. Звернув увагу, що вибір не зводиться до одного стилю: є більш стримані моделі для офісу, є варіанти під джинси та повсякденний одяг. Я б перед замовленням ще перевірив розмірну сітку й характеристики конкретної пари, особливо якщо планується носіння цілий день. Для міста особисто дивився б на підошву, матеріал верху та внутрішню посадку, бо навіть дуже акуратний дизайн не врятує, якщо взуття незручне. Ще корисно одразу подумати, з яким одягом пара буде використовуватися найчастіше, щоб не купити річ, яка потім стоятиме без діла. Загалом варіантів там достатньо, щоб вибрати щось без зайвої декоративності й під повсякденний гардероб.
Неактивен