Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 11/09/2026 21:21:29

гитрин
Member

Цікавить стяжка підлоги Дніпро терміново

Шукаю спеціалістів для того аби допомогли мені зробити якісну стяжку. Приміщення велике, часу обмаль, фінансування є, от просто була одна бригада, почали робити, но десь пропали, чекати можливості нема на їх повернення.

Неактивен

#2 11/09/2026 21:23:40

Srip
Member

Re: Цікавить стяжка підлоги Дніпро терміново

Ой, були і в нас такі спеціалісти, котрі теж обіцяли золоті гори, а по факту просто взяли гроші і смилися, добре, що знайшли людину, котра розказала їм, що так робити не потрібно і вони навіть повернули певну суму, тому реально треба лише по відгукам обирати.

Неактивен

#3 11/09/2026 21:25:22

Відгуки - відгуками, но куди краще відразу підписати договір і не хвилюватися потім ні про що. От скажіть вам як простіше буде зробити? Я думаю, що саме такий варіант реально підійде, а якщо юриста у вас знайомого немає, то я можу вам порадити.

Неактивен

#4 11/09/2026 21:29:13

хелоу
Member

Бачу, що на сьогоднішній день ця проблема актуальна не тільки в нас, тому розкажу що ми придумали. Після того як ми реально вивчили всі пропозиції від майстрів, переглянули реальний прайс і деякі приклади робіт, то було вирішено, що стяжка підлоги Дніпро https://avbeton.com.ua/ від АВ-Бетон те, що потрібно. Ми вже маємо на руках договір, закупаються матеріали і буде все робитися. Я чомусь більше, ніж впевненний, що буде все як слід, тому і можу сміливо радити і вам.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений