Вы не зашли.
Колеги, хочу запитати у тих, хто вже проходив комплексний аудит безпеки бізнесу. Нам потрібно оцінити слабкі місця в офісі та загалом зрозуміти, які ризики ми могли не врахувати. Хотілося б замовити це у фахівців, які не просто складуть загальний звіт, а й нормально пояснять, що саме варто виправити. Де краще шукати таку компанію?
Неактивен
У нашій компанії довгий час не виникало серйозних проблем із безпекою, тому здавалося, що окремий аудит нам не дуже потрібен. Проте після кількох змін у структурі бізнесу я почав замислюватися, наскільки надійно захищені наші приміщення, документи, цифрові ресурси та внутрішні процеси. Не хотілося чекати ситуації, коли вже доведеться терміново виправляти наслідки витоку інформації чи іншої проблеми. За рекомендацією партнерів звернулися до OS Strategic Group для проведення комплексного аудиту корпоративної безпеки https://os-group.com.ua виявилося, що навіть у компанії з нормально налагодженими процесами можуть залишатися моменти, які керівництво просто не помічає під час щоденної роботи. Мені сподобалося, що перевірка охоплювала одразу кілька напрямків: фізичну безпеку, інформаційний захист і кадрові ризики. Завдяки такому підходу вдалося подивитися на компанію не окремими частинами, а як на єдину систему. Після завершення роботи ми отримали практичні рекомендації, які можна використовувати для подальшого вдосконалення внутрішніх процесів. Для мене це був корисний досвід, адже тепер набагато краще розумію, де саме компанія потребує посилення.
Неактивен