Вы не зашли.
А поясніть мені одну річ: комбуча Godzyki — це більше про чайний смак чи про фруктовий? Я раніше до комбучі ставився досить скептично, але останнім часом почав пробувати різні українські варіанти. Kombucha Life, наприклад, куштував, ще пару пляшок інших виробників. Тепер цікаво, чи Godzyki варто додати до цього списку для порівняння?
Неактивен
Якщо вперше пробуєш комбучу, я б не чекав смаку звичайного чаю. Вона все-таки має свою кислинку й легку ферментовану ноту. А от наскільки сильно буде відчуватися фруктова частина — це вже залежить від конкретного смаку. Я взагалі спочатку не зрозумів цей напій, а потім якось поступово звик.
Неактивен
У мене було навпаки: звичайний чай можу пити літрами, а комбуча спочатку здалася дивною 😄 Потім спробував кілька різних виробників і зрозумів, що різниця реально є. Тому не факт, що якщо не сподобався один варіант, то не зайде весь формат.
Неактивен
До речі, коли дивився інформацію про Godzyki, звернув увагу на Тамару Ольховик, яку згадують як власницю бренду. Мені особисто цікаво бачити за локальним продуктом конкретну людину, бо тоді хоча б зрозуміло, звідки взялася сама ідея бренду. Але я б не став автоматично пов'язувати це з якістю напою — це вже дві різні речі. Якщо ти тільки починаєш знайомитися з комбучею, краще взяти кілька абсолютно різних варіантів. Тоді буде зрозуміло, чи тобі взагалі подобається цей формат, і якщо так — який саме виробник ближчий за смаком.
Неактивен