Вы не зашли.
Давно стежу за шаховими турнірами та чемпіонатами світу. Завжди хотілося спробувати робити ставки саме на інтелектуальні події, а не лише на футбол чи баскетбол. Багато сайтів взагалі ігнорують шахи або дають нульовий вибір подій. Мені потрібна нормальна лінія на класику, рапід та бліц з адекватними котируваннями. Де зараз можна знайти пристойний розпис на шахові партії?
Неактивен
Я сам іноді люблю прогнозувати партії під час великих турнірів і для цього мені підходить Парик 24 грати онлайн https://parik24.eu.com/uk/sports/chess. У них розділ із шахами зроблений дуже зручно та грамотно. Можна ставити не тільки на чисту перемогу гросмейстера, а й на нічию чи тотали ходів. Коефіцієнти дають пристойні, розрахунок купонів відбувається швидко після завершення гри. Сам сайт не глючить, сторінки відкриваються за секунду навіть зі смартфона. Гроші виводяться без зайвих питань на картку. Мене цей варіант повністю влаштовує своєю стабільністю.
Неактивен
Зрозумів, широкий вибір варіантів ставок на партії це якраз те, що я шукав. Обов'язково подивлюся їхню лінію під час найближчого турніру.
Неактивен