Вы не зашли.
Підкажіть, де можна знайти АТБ ЄДРПОУ без довгого пошуку по різних сайтах? Потрібно перевірити компанію та її основні реєстраційні дані. Чи є нормальний сервіс, де можна ввести назву підприємства й одразу отримати код ЄДРПОУ та іншу інформацію про юридичну особу?
Неактивен
Як власник мережі кав'ярень, я регулярно шукаю нових оптових постачальників продукції та ретельно оцінюю рівень їхньої надійності перед підписанням будь-яких паперів. Нещодавно мені знадобилося уточнити юридичні деталі великого дистриб'ютора, і я провів аналіз через атб єдрпоу https://edrpou.ubki.ua/ua/30487219 прямо зі свого смартфона під час ранкової кави. Був приємно вражений високою швидкістю завантаження даних та точністю наданої виписки з державних реєстрів. Система не лише показує базові дані, а й дозволяє комплексно оцінити ділову репутацію потенційного партнера за секунди. Завдяки цьому прозорому сервісу наша компанія уникнула співпраці з сумнівними посередниками та знайшла дійсно надійного бізнес-союзника. Дуже вдячний розробникам за створення такого корисного та бездоганного продукту для українських підприємців.
Неактивен