Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/08/2026 23:46:15

Мошка
Member

Порадьте резинку, яка тримає густе волосся і при цьому не сповзає

Дівчата, це якийсь крик душі! Маю густе і важке волосся, через що жодна нормальна резинка не тримається довше п'яти хвилин, хвіст одразу сповзає вниз. А звичайні силіконові пружинки мало того, що заплутують пасма так, що потім доводиться їх виривати, так ще й рвуться в самий непотрібний момент. Чим ви користуєтеся, щоб і тримало намертво, і волосся не ламало? Розкажіть свої перевірені варіанти!

Активен

#2 16/08/2026 23:50:58

Kisa
Member

Re: Порадьте резинку, яка тримає густе волосся і при цьому не сповзає

Для густого волосся звичайні тоненькі ганчірки взагалі не варіант, бо вони розтягуються за два дні. Тобі потрібні аксесуари з широкою основою або якісні моделі з натурального шовку всередині з міцною гумкою. Шовк не чіпляє кутикулу волосся, не перетискає його і не залишає заломів, як це роблять тугі резинки. При цьому правильний розмір і щільне наповнення нормально витримують важкий хвіст і не сповзають.

Неактивен

#3 16/08/2026 23:51:21

Мошка
Member

Дякую за пораду, я якраз задивлялася на шовкові варіанти, але боялася, що вони занадто слизькі для моєї шевелюри і хвіст просто розпадеться від першого ж помаху голови. Виявляється, все залежить від щільності наповнення та якості самої основи. Але підкажи ще такий момент щодо розміру. Їх же роблять і зовсім маленькими, і просто величезними дутими. Який діаметр краще брати на дуже густе волосся, щоб воно нормально затягнулося і не лопнуло при першому оберті?

Активен

#4 16/08/2026 23:53:17

Kisa
Member

Я завжди вибираю якісні шовкові резинки для волосся на Notino https://www.notino.ua/kosmetika/kosmeti … i-rezynky/  , бо там представлені нормальні бренди з міцною внутрішньою резинкою, яка не розтягується після першого тижня використання. Мені дуже подобається брати широкий формат. Такий розмір ідеально охоплює об'ємний хвіст і тримає зачіску весь день без необхідності постійно все перев'язувати.
Щодо розміру, то на густе волосся бери тільки великі або середні моделі. Маленькі тонкі шовкові резинки просто не зможуть захопити всю масу волосся і порвуться на першому ж оберті.
Звертай увагу на тканину, бо справжній мабері-шовк дуже м'який на дотик і має благородний блиск, на відміну від дешевого штучного сатину. І намагайся не зав'язувати хвіст занадто туго в одному і тому ж місці, щоб давати волоссю відпочивати.

https://cdn.notinoimg.com/list_2k//notino/2800014329917_01-o__211105.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений