Вы не зашли.
Дівчата, потрібна порада кондитерів. Печу на замовлення святкові торти, бенто та чізкейки. Клієнти все частіше просять упаковку, через яку одразу видно декор, щоб не відкривати кришку зайвий раз при зустрічі з кур'єром. Але я дуже переживаю, що коробки з плівкою менш міцні і можуть просісти зверху під час перевезення. Хто якими коробами користується для важких тортів? Де купуєте надійну тару з оглядовим вікном від виробника?
Неактивен
Не хвилюйтеся, якщо картон якісний, віконце взагалі не впливає на міцність та жорсткість усієї конструкції. Я для своїх бісквітних та мусових десертів купую коробки з вікном у компанії Пан Бокс. Вони виготовлені з дуже цупкого картону, дно міцне і не просідає навіть під важкими триярусними тортами. Сама плівка на віконці щільна, кришталево прозора і надійно приклеєна по периметру, вона не прогинається і не торкається верхнього декору чи кремових шапочок. Клієнти просто в захваті від такої подачі, адже торт видно одразу, не треба відкривати коробку під час передачі замовлення на вулиці чи біля під'їзду. Збираються такі короби елементарно за кілька секунд, усі лінії згину рівні, пази входять щільно без люфтів. По ціні виходить дуже вигідно, якщо замовляти дрібним оптом напряму у виробника, ніж переплачувати в кондитерських магазинах. Доставляють швидко, заготовки приходять у рівних стопках без пошкоджень.
Неактивен
Я б для важких тортів у першу чергу дивилася на жорсткість і конструкцію самої коробки, а вже потім на наявність віконця. Якщо тара добре тримає форму, оглядове вікно, думаю, не має бути проблемою. Ще важливо, щоб коробка підходила за розміром і торт не рухався всередині під час перевезення.
Неактивен
Якщо потрібно купити упаковку для кондитерських виробів , магазин Upackusha для мене став одним із зручних варіантів. Подобається, коли не доводиться окремо шукати коробки під кожен вид десерту, адже в асортименті можна підібрати різні формати та розміри. Для тортів особливо важливо, щоб коробка була міцною, не прогиналася та нормально переживала дорогу. Плюс акуратна упаковка завжди додає готовому десерту охайного вигляду.
Неактивен
Я для важких тортів теж спочатку побоювалася брати коробки з віконцем, але на практиці багато залежить від щільності картону та конструкції самої коробки. Для невеликих бенто можна брати простіші варіанти, а для великих тортів я дивлюся, щоб дно було добре посилене, а стінки не прогиналися. Віконце при цьому дуже зручне, особливо коли торт потрібно передати кур'єру і хочеться одразу бачити, чи все на місці. Я б радила шукати упаковку саме у виробника, де можна уточнити щільність картону, розміри та призначення коробок. Так простіше підібрати тару під конкретну вагу торта, а не перевіряти навмання.
Неактивен