Вы не зашли.
Страниц: 1
Закінчив ремонт кімнати і шукаю декор над ліжком. Спальня вийшла повністю бежевою та дуже спокійною, меблі також світлі. Знайшов круту абстракцію з глибоким синім та теракотовим відтінками. Дружина каже брати виключно пастельні тони для відпочинку. Боюся зробити приміщення занадто активним перед сном. Чи варто ризикувати з насиченими акцентами на стінах?
Неактивен
Насичені кольори нормально працюють у світлих кімнатах. Головне уникати дуже динамічних сюжетів або різких контрастних переходів. Якщо бежевий текстиль і стіни вже є, тоді глибокий синій чи теракотовий якраз оживить простір. Просто бери абстракцію з плавними формами або якийсь туманний пейзаж. Особисто маю вдома зелене лісове полотно, воно створює круту камерну атмосферу і зовсім не заважає розслабитися ввечері.
Неактивен
Плавні лінії дійсно виглядають більш гармонійно в інтер'єрі. Якраз придивився потрібний варіант без гострих кутів. Тепер виникла серйозна дилема щодо матеріалу поверхні та загальних габаритів. У мене вікна виходять на східну сторону, тому боюся постійних бліків від скла зранку.
Мабуть краще шукати звичайне матове полотно. Ліжко маю шириною майже два метри, узголів'я досить масивне. Яких розмірів має бути декор, щоб він гарантовано не загубився на фоні таких великих меблів?
Неактивен
Матове полотно стовідсотково виграє у кімнаті з яскравим ранковим сонцем. Скло буде постійно відбивати промені та дратувати очі.
Щодо правильного масштабу правило просте, ширина декору має складати приблизно сімдесят відсотків від ширини узголів'я. Відступи вгору від ліжка роби близько двадцяти сантиметрів. Одна велика робота виглядає цілісніше за купу дрібних рамок.
Я теж довго підбирав картини в спальню і переглянув безліч каталогів. Найкраще замовляти через АртПостер, там величезний вибір. Собі взяв https://artposter.com.ua/ua/kartyny/kol … u-spalnyu/ з приглушеним синім акцентом.
Цей варіант ідеально вписався і додав потрібної глибини без зайвої строкатості. Орієнтуйся на власний комфорт, адже це твій особистий простір для відпочинку.
Неактивен
Страниц: 1