Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/08/2026 14:44:47

Kolokola
Member

Вибір косметики

Хочу спробувати нову професійну косметику для волосся, але гублюся, коли бачу багато різних масок, сироваток і засобів для укладки. Чи варто орієнтуватися насамперед на тип волосся, чи краще підбирати догляд за конкретною проблемою?

Неактивен

#2 07/08/2026 15:30:45

Fedot03
Member

Re: Вибір косметики

Я б починала саме зі стану волосся та бажаного результату, а вже потім дивилася на конкретні продукти. Наприклад, у Extremo Professional є засоби для живлення, відновлення, гладкості, захисту кольору та стайлінгу, тому можна поступово зібрати власну схему догляду. Асортимент я переглядала тут: https://baylap.com/brands/extremo-professional/1  зручно, що вся лінійка зібрана в одному каталозі, а не потрібно шукати кожен продукт окремо.

Неактивен

#3 17/08/2026 08:08:54

Ducatti
Member

Re: Вибір косметики

Мені здається, що при виборі косметики найважливіше не орієнтуватися лише на популярність бренду. Краще дивитися, чи є засоби під конкретну проблему. Наприклад, коли шукав інформацію про догляд за волоссям, звернув увагу на шампунь проти випадіння волосся від Nubea. Сподобалося, що на сайті є зрозумілий опис лінійки та пояснення, для яких випадків вона призначена. Думаю, якщо волосся потребує спеціального догляду, варто порівняти такі професійні засоби з іншими варіантами перед вибором.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений