Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/08/2026 10:28:03

Goshaa
Member

Чим замінити звичайні штори в кімнаті?

Вирішив трохи оновити кімнату, хочеться прибрати старі штори, бо вони постійно збирають пил і займають багато місця біля вікна. Думаю поставити жалюзі, але звичайні пластикові зовсім не подобаються на вигляд. Хтось пробував дерев'яні варіанти? Цікаво, наскільки вони зручні у повсякденному житті та чи не вимагають якогось особливого догляду.

Неактивен

#2 05/08/2026 18:28:43

Re: Чим замінити звичайні штори в кімнаті?

Я ставив дерев'яні жалюзі в спальні, поки задоволений. Виглядають набагато затишніше за пластик, пил витираю звичайною сухою ганчіркою раз на тиждень. Єдине краще не брати для дуже вологих приміщень, а так у догляді проблем немає.

Неактивен

#3 06/08/2026 10:05:03

Macha
Member

Я теж довго обирала між різними варіантами, у підсумку зупинилася на дерев'яних горизонтальних жалюзі. Замовляла ці https://jaluzi-service.com.ua/ukr/goriz … -50mm.html для спальні, ширина вікна була нестандартною, тому робили під розміри. Виготовлення зайняло приблизно тиждень, потім приїхав майстер і встановив. Правда, спочатку сумнівалася щодо кольору, бо на фото відтінок виглядав трохи інакше, але після встановлення в кімнаті виглядає добре. Вже кілька місяців користуюся, відкриваються плавно, а прибирання займає пару хвилин.

Неактивен

#4 06/08/2026 15:29:36

Вика
Member

У моєї сестри теж встановлені дерев'яні жалюзі вже більше року, і вони досі мають гарний вигляд. Спочатку думала, що за деревом буде складніше доглядати, але, як виявилося, достатньо час від часу протирати ламелі від пилу. Мені ще подобається, що вони додають кімнаті затишку й виглядають не так стандартно, як пластикові.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений