Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Як я замовляв Шафу-купе в столярному дімі Sobi

#1 09/07/2026 17:11:47

sttass09
Member

Як я замовляв Шафу-купе в столярному дімі Sobi

Після переїзду в нову квартиру стало зрозуміло, що готові меблі нам не підійдуть. Ніша в передпокої мала нестандартні розміри, тому знайти відповідну шафу в магазинах так і не вдалося. Знайомі порадили звернутися до Столярного дому Sobi, і тепер розумію, чому вони так добре відгукувалися про цю компанію.

На сторінці https://www.stolyarnyy-dim.kyiv.ua/prod … shafi-kupe замовили шафа на замовлення, яка була виготовлена саме під наші розміри та побажання. Разом із дизайнером продумали внутрішнє наповнення: полиці, висувні ящики, місце для довгого одягу та окрему секцію для взуття. У результаті вдалося використати буквально кожен сантиметр простору.

Окремо хочу відзначити якість виконання. Двері рухаються плавно, фурнітура надійна, а самі меблі виглядають дуже стильно й дорого. Видно, що все зроблено акуратно, без поспіху та з увагою до деталей.

Якщо теж шукаєте меблі, які будуть не лише красивими, а й справді зручними у використанні, рекомендую звернути увагу на Столярний дім Sobi. Для мене індивідуальне замовлення виявилося набагато кращим рішенням, ніж купівля готової шафи.

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Як я замовляв Шафу-купе в столярному дімі Sobi

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений