Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/07/2026 18:29:53

NatM
Member

Волосся тонке і ламке

Привіт. Прошу совета, та й справді, волосся у мене від природи тонке, але раніше було хоча б нормальне, а за останній рік стало ще тоншим і більш ламким на кінчиках, просто жахливо. Дивлюся на розчіску після миття і жахаюся скільки там залишається, це все мене дійсно турбує. Безпечно кажучи, робила маски, кондиціонери, всяку всячину, нічого не допомагає. Може це набір від якогось бренду що реально працює, або комплекс лікування?

Неактивен

#2 07/07/2026 20:07:15

JanaCos
Member

Re: Волосся тонке і ламке

Я б сказала, що я теж через це пройшла з тонким і ламким волоссям, і по правді, одного шампуню недостатньо, потрібен комплекс. Я купила набір від Mediceuticals, там три засоби: Saturate шампунь для сухого волосся, Vitatin кондиціонер для зволоження, і Cellagen сироватка що наносишся без змивання. Саме таке комбінування дало результат на мое тонке волосся, бо кожен засіб робить своє і вони працюють разом. Triaminocoptinol в шампуні впливає на причини випадіння, NutraCell покращує кровообіг, а сироватка Cellagen стимулює ріст нового волосся, що взагалі критично для густоти. Наносила сироватку двічі на день як сказано в інструкції, і вже за місяць https://mediceuticals.com.ua/shampuni-d … oi-shkiry/ волосся почало виглядати густішим і менше лізе. До речі, особливо сподобалось що волосся не відчувається важким після засобів, це був мій головний страх.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений