Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 30/06/2026 20:05:00

Climbillg
Member

Хочу у відпустку

Привіт всім. Планую відпустку - цього літа їду до Чорногорії (Будва + Котор), трохи пляжного відпочинку і кілька днів поїздок по країні.

Зараз оформлюю туристичну страховку, треба ваша підказка. Бачу варіанти і на 30 000€, і на 50 000€, і навіть більше - але не розумію, що реально має сенс брати, щоб не переплачувати і водночас бути нормально захищеним.

Підкажіть, як ви обираєте ліміт покриття для подорожей? На що орієнтуєтесь - країну, тип відпочинку чи просто берете середній варіант і не заморочуєтесь? Хочу зрозуміти, як це працює в реальних поїздках, а не тільки в описах полісів.

Неактивен

#2 30/06/2026 23:46:26

Kapella
Member

Re: Хочу у відпустку

Climbillg :

Привіт всім. Планую відпустку - цього літа їду до Чорногорії (Будва + Котор), трохи пляжного відпочинку і кілька днів поїздок по країні.

Зараз оформлюю туристичну страховку, треба ваша підказка. Бачу варіанти і на 30 000€, і на 50 000€, і навіть більше - але не розумію, що реально має сенс брати, щоб не переплачувати і водночас бути нормально захищеним.

Підкажіть, як ви обираєте ліміт покриття для подорожей? На що орієнтуєтесь - країну, тип відпочинку чи просто берете середній варіант і не заморочуєтесь? Хочу зрозуміти, як це працює в реальних поїздках, а не тільки в описах полісів.

Брати мінімальне покриття на 30 тисяч євро зазвичай можна для спокійного відпочинку, але якщо плануєте активні екскурсії або гори, краще підстрахуватися. Орієнтуватися треба на місцеві ціни на медицину, адже навіть простий виклик лікаря або лікування зуба за кордоном можуть коштувати сотні євро. Розібратися в усіх цих нюансах допомагає стаття про те, як правильно вибрати ліміт туристичної страховки будете знати яка сума дійсно захистить у поїздці. Різниця в ціні самого поліса між мінімальним і більшим покриттям зазвичай становить усього кілька гривень на день, тож економити на цьому немає великого сенсу. Також обов'язково дивіться, щоб у страховку була включена франшиза «нуль», тоді взагалі не доведеться нічого доплачувати в лікарні на місці.

Неактивен

#3 06/07/2026 15:29:21

kotgool
Member

Re: Хочу у відпустку

Цього літа вирішили відкрити для себе Чорногорію https://farvater.travel/uk/vse-tury_tur … ontenegro/ , і це було справді правильне рішення. Країна вразила чистим морем, красивими краєвидами та затишними містечками. Тур підібрали дуже вдало, тому відпочинок пройшов легко й без жодних організаційних труднощів. Залишилися лише приємні спогади та бажання повернутися ще раз.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений