Вы не зашли.
У мене домашній кіт дуже вибагливий до корму, тому кожна покупка раніше була як лотерея. Одного разу знайома порадила спробувати maxi zoo https://maxizoo.com.ua/ і з того часу я майже перестала витрачати час на походи по магазинах. Замовила корм, наповнювач і нову миску, все приїхало швидко, без плутанини із замовленням. Сподобалося, що можна спокійно почитати характеристики товарів і не поспішати з вибором.
Зараз періодично роблю там замовлення, коли щось закінчується. Мені зручно, що все можна купити за один раз, а не згадувати, в якому магазині є корм, а в якому — наповнювач. За весь час жодного разу не було проблем ні з доставкою, ні з якістю товарів, тому для себе цей магазин вже давно визначила як основний.
Неактивен
Хочу порекомендувати магазин ПетМарт! Замовляю тут корм та інші товари для свого улюбленця й загалом дуже задоволений сервісом. На сайті великий вибір кормів, ласощів та аксесуарів для собак, котів та інших тварин. Зручно, що можна швидко знайти потрібний товар і оформити замовлення онлайн. Сподобалися хороші ціни, оперативна обробка замовлення та доставка. Також приємно, що для постійних покупців діє програма накопичувальних знижок. Магазин залишає позитивне враження, тому сміливо рекомендую PetMart іншим власникам домашніх улюбленців!
Неактивен