Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/06/2026 12:35:40

dimasta
Member

Стаття 130 здавалась катастрофою

Коли мені склали протокол за статтею 130 КУпАП https://prasolovpartners.com/ , я вже подумки попрощався з правами на рік і відклав 17 000 грн на штраф. Навіть не розглядав варіант захисту — думав, що це марна трата часу і грошей. Але все ж вирішив проконсультуватись і знайшов «Прасолов та Партнери». Перша розмова повністю змінила моє розуміння ситуації. Виявилось, що притягнення до відповідальності за статтею 130 КУпАП можливе лише якщо поліція дотрималась усіх норм закону — а це більше 50 різних нюансів процедури. Адвокат запросив матеріали справи, провів детальний аналіз і знайшов порушення, які стали підставою для захисту. Жодних обіцянок стовідсоткового результату — лише чесний прогноз і злагоджена робота. Компанія працює дистанційно по всій Україні, тому на жодне засідання мені їхати не довелось — адвокат вів справу повністю самостійно і регулярно звітував через менеджера. «Прасолов та Партнери» — це 10+ років виключно на справах за статтею 130 КУпАП, 5000+ проведених справ і 81% рішень на користь клієнтів. Те, що здавалось катастрофою, виявилось вирішуваною задачею. Права збережено.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений