Вы не зашли.
Cześć, mam włączone dwuetapowe uwierzytelnianie w vavada ka ?ino logowanie. Niby bezpieczeństwo ważne, ale teraz mam problem. Mój telefon z aplikacją authenticator padł i nie mam dostępu do kodów. Nie zapisałem nigdzie kodów zapasowych, bo myślałem że to niepotrzebne. Głupi byłem. Teraz nie mogę się zalogować, a obsługa nie chce mi pomóc bez kodu. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji? Może ktoś ogarnia, jak udowodnić, że to moje konto. Mam dowody wpłat i historię gier. Bardzo proszę o radę, bo jestem w kropce.
Неактивен
Rozumiem twoją frustrację, to bolesna lekcja. W vavada ka ?ino logowanie z blokadą 2FA bez dostępu do telefonu rzeczywiście jest trudno, ale nie niemożliwie. Przede wszystkim napisz do supportu z innego adresu mailowego, najlepiej z tego, który masz przypisany do konta. Dołącz skany dokumentów tożsamości oraz zrzuty ekranu potwierdzeń wpłat. Poproś o ręczne wyłączenie 2FA. Uzbrój się w cierpliwość – weryfikacja może potrwać kilka dni. Czasem proszą o nagranie wideo z twarzą i dowodem. To standard. Niestety, bez kodów zapasowych to jedyna droga. Na przyszłość zapisz kody na kartce. Nie ma innego sposobu. Więcej informacji o procedurze znajdziesz tutaj: vavada ka ?ino logowanie . Trzymam kciuki, dasz radę.
Неактивен