Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 14/06/2026 22:38:55

MillerM
Member

Релокація бізнесу до Чехії

Доброго ранку, веду бізнес вже кілька років і серйозно думаю про релокацію до Чехії. Проблема в тому що не маю уявлення про реєстрацію компанії в ЄС, місцеві податкові зобов'язання та як юридично оформити весь перехід. Є хтось хто вже це робив і може поділитись як впорався з юридичною стороною питання?

Неактивен

#2 14/06/2026 23:29:03

AlexK
Member

Re: Релокація бізнесу до Чехії

Привіт, я сам переніс власний бізнес до Чехії близько року тому, і скажу чесно, без нормальної юридичної підтримки це було б нереально. Реєстрація, банківський рахунок, податкова структура, це набагато складніше, ніж здається. Порадив би звернутись до адвокатського об'єднання Захист, вони вже кільки років допомагають підприємцям з релокацією в ЄС. Головне, що захист юридична компанія, яка має офіси в Празі, то вели обидві сторони одночасно без жодної зайвої координації з мого боку. Склали повний план дій з чіткими строками, і ризиками вже з першої консультації, зареєстрували компанію, і відкрили рахунок. Якщо серйозно налаштований на переїзд бізнесу, не намагайся збирати це все самостійно.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений