Вы не зашли.
Доброго дня шановні форумчани. Хочу поділитися власним досвідом та дати кілька порад тим, хто тільки починає свій шлях у зведенні власного житла. Будівництво котеджів у Дніпрі та області зараз дуже популярне, але знайти адекватну бригаду важко. Я вирішив працювати з офіційною компанією Вершина з Дніпра, їхній офіційний сайт знаходиться за адресою https://dom.biz.ua/ і це було найкраще моє рішення. Спочатку ми пройшли етап якісного проєктування будинку, де врахували всі мої побажання. Далі пішли складні фундаментні роботи та масштабні земельні роботи на ділянці. Хлопці самостійно координували доставку матеріалів та кожен крок будівництва стін будинку. Особливу увагу вони приділили перекриттю будинку та виготовленню покрівлі, бо дах має бути ідеальним. Зараз ми вже перейшли до етапу, де робиться сучасний фасад та утеплення стін. Паралельно їхні інженери здійснюють професійний монтаж систем опалення та водопостачання, а також монтаж електромереж. Дуже задоволений їхнім серйозним підходом до технологічних процесів, тому сміливо ділюся цією рекомендацією з вами.
Неактивен