Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Товары
  •  » Як ви слідкуєте за знижками у фірмових магазинах Roshen у столиці?

#1 06/06/2026 20:38:46

Никуся
Member

Як ви слідкуєте за знижками у фірмових магазинах Roshen у столиці?

Часто проходжу повз різні магазини бренду по Києву, але рідко потрапляю на реальні розпродажі. Підкажіть, чи є якийсь зручний спосіб дізнатися про актуальні знижки без необхідності заходити в кожен маркет особисто? Можливо, ви підписані на якісь місцеві телеграм-канали або групи, де публікують свіжі дані про акції Roshen у нашому місті? Поділіться досвідом, як ви економите на покупці улюблених тортів та цукерок?

Иногда, не получить желаемое - и есть везение

Неактивен

#2 Вчера 18:06:50

Re: Як ви слідкуєте за знижками у фірмових магазинах Roshen у столиці?

Я теж дуже люблю їхні солодощі, але погоджуюсь, що стежити за знижками у кожному магазині фізично складно та нераціонально. Раніше я теж постійно пропускала вигідні пропозиції, поки не звикла перевіряти все в інтернеті, адже на Zakaz.ua. можна подивитися всі акції на Roshen https://zakaz.ua/uk/kyiv/bulk-candy-zak … tm_roshen/ Там одразу видно актуальні ціни на торти та улюблені цукерки, тому я завжди спочатку переглядаю каталог, перш ніж планувати похід за покупками. Це значно економить час, а ще допомагає не витрачати зайвого, бо я одразу бачу, на що саме зараз діє приємна знижка.

Неактивен

• Главная
  •  » Товары
  •  » Як ви слідкуєте за знижками у фірмових магазинах Roshen у столиці?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений