Вы не зашли.
Всім привіт. Народ, підкажіть, де зараз в інтернеті можна нормально замовити запчастини на ВАЗ 2110 і не нарватися на відвертий підвальний Китай чи підробку? Поїхав минулого тижня на наш місцевий авторинок, купив на свою голову кульові опори та комплект ременів. Продавець божився, що оригінал, «якість люкс». У підсумку ремінь свистить як скажений після першого ж дня, а на сто сказали, що ті кульові навіть ставити небезпечно — метал наче з пластиліну зроблений. Короче, викинув гроші на вітер. Хочу знайти перевірений онлайн-магазин з нормальними фільтрами за каталогом, людськими цінами і головне — щоб давали реальну гарантію на обмін, якщо щось не підійде. Що порадите з власного досвіду?
Неактивен
Привіт! Співчуваю, але купувати зараз на ринках — це лотерея, де ти майже завжди програєш) Самого колись так кинули з амортизаторами. Я вже більше року всі розхідники та деталі замовляю на сайті https://prom-trans.com.ua і горя не знаю. Це великий інтернет-магазин, у них там по запчастинах для СНД (ВАЗ, ЗАЗ, ГАЗ) просто величезний каталог, та й на іномарки теж усе є. Що мені подобається — у них чітко все сортовано за системами: окремо електрика, окремо підвіска, двигун, охолодження. Сидиш собі спокійно вдома, клікаєш фільтри і вибираєш. Ціни без накруток перекупів, якість супер, і замовлення відправляють дуже оперативно. Плюс у них за законом є 14 днів на обмін та повернення, якщо раптом деталь не підійшла або виявився шлюб, тож купуєш без ризиків.
Неактивен
О, дякую за пораду, сайт знайшов — каталог дійсно зручний, закинув уже підвіску в кошик, буду оформляти
Неактивен