Вы не зашли.
Зіпсував кредитну історію кілька років тому через затримки з платежами, після чого банки почали регулярно відмовляти. Зараз ситуація з доходами значно краща, працюю офіційно, але коли подаю заявки, результат майже завжди однаковий. Цікавить досвід тих, хто реально стикався з подібною проблемою. Де шукали варіанти кредитування і на що звертали увагу, щоб не витрачати час на безрезультатні заявки?
Неактивен
Коли мені терміново знадобилися кошти, я теж зіткнувся з наслідками старих прострочень. Декілька звернень до банків нічого не дали, хоча на той момент уже мав стабільну роботу та регулярний дохід. Почав переглядати різні сервіси, читати відгуки людей із подібною ситуацією та порівнювати умови. У підсумку натрапив на TrebaCredit, де доволі зрозуміло пояснювали процедуру подання заявки та вимоги до позичальників. Під час пошуку багато разів зустрічав запити про мікрозайм з поганою кредитною історією , тому вирішив спробувати й цей варіант. Для мене важливо було, щоб процес не затягувався на кілька днів і не вимагав великого пакета документів. У моєму випадку все відбулося без зайвої бюрократії, а рішення надійшло досить швидко. Тож якщо потрібні кошти, а минулі фінансові помилки все ще впливають на рішення кредиторів, раджу хоча б ознайомитися з умовами цього сервісу.
Неактивен