Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/05/2026 19:58:45

yaroslav79
Member

Спокійний вибір тактичного одягу — потрібна порада від досвідчених

Вітаю всіх. Я зараз у процесі підбору тактичного одягу і хочу підійти до цього максимально адекватно, без поспіху. Якщо хтось має досвід покупки в Україні і може порадити перевірені магазини, буду дуже вдячний. Цікавить, щоб речі нормально тримали форму, не втрачали вигляд після прання і загалом були розраховані на активне використання. Буду радий будь-яким конструктивним порадам.

Неактивен

#2 25/05/2026 20:10:29

Re: Спокійний вибір тактичного одягу — потрібна порада від досвідчених

О, привіт! Як людина, яка займається туристичними походами і часто буває в горах, я шукав одяг, який буде одночасно легким, міцним і зручним. Друг порадив подивитися мережу Проф1, і я вирішив спробувати. Купив там кітель Khaki https://prof1group.ua/khaki-1/kiteli-rubashki і кілька сорочок, і був приємно вражений якістю. У складних умовах одяг показав себе дуже добре: не натирає, не обмежує рухи і швидко сохне. Також сподобалось, що можна знайти речі, які підходять не тільки військовим, але й для активного відпочинку. Важливо і те, що ціна залишається доступною, особливо з урахуванням рівня якості. Тепер Проф1 для мене став одним із основних місць, де я обираю спорядження для походів і виїздів на природу.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений