Вы не зашли.
Я от нещодавно почав трохи глибше перевіряти компанії перед співпрацею і натрапив на тему, де згадували реєстр рухомого майна. Чесно, раніше навіть не думав, що це може бути корисно для звичайних перевірок контрагентів по ЄДРПОУ. Хтось реально користувався таким інструментом? Цікаво, наскільки він допомагає зрозуміти, чи компанія “чиста”, особливо коли все виглядає нормально тільки на перший погляд.
Неактивен
Я давно працюю з перевіркою партнерів і можу сказати, що сервіс перевірки контрагента по коду ЄДРПОУ суттєво спростив мені роботу, особливо коли потрібно швидко оцінити ризики співпраці. Тут зручно, що можна знайти компанію як за назвою, так і за кодом, а потім одразу отримати повне досьє ділової репутації. Окремо мені подобається можливість відстежувати зміни у компаніях, бо це допомагає уникати неприємних сюрпризів у майбутньому. Наприклад, коли я перевіряла дані про застави, дуже корисним виявився реєстр рухомого майна https://edrpou.ubki.ua/ua/register-of-l … y-register де видно важливу інформацію про активи компанії. Завдяки цьому я стала більш впевнено приймати рішення щодо співпраці. Інформація подається зрозуміло і без зайвих складнощів, що економить час. Для мене як для людини, яка часто працює з договорами, це справжній інструмент безпеки.
Неактивен