Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/05/2026 17:37:31

yaroslav79
Member

Пошук трубки кондиціонера до Honda CR-V

Привіт усім! Маю трохи дивну ситуацію з авто — почала підтікати система кондиціонування, і майстер сказав, що потрібна заміна саме трубки кондиціонера до Honda Cr-v. Нову знайшла, але ціна просто космос, тому думаю про б/в варіанти. Може хтось уже стикався і підкаже, де краще шукати — розборки чи онлайн майданчики? Хочеться знайти щось адекватне по стану, щоб не довелося через місяць знову все міняти.

Неактивен

#2 26/05/2026 17:04:21

Re: Пошук трубки кондиціонера до Honda CR-V

Нещодавно зіткнувся з проблемою у системі кондиціонування свого Honda CR-V, і після довгих пошуків вирішив замовити трубку кондиціонера до Honda Cr-v https://master.shop/honda/cr-v/trubka-kondicionera_1147  у магазині Master Service. Чесно кажучи, був приємно здивований якістю обслуговування та швидкістю підбору деталі, бо консультант одразу допоміг уточнити сумісність і дав корисні поради щодо встановлення. Після заміни система кондиціонування запрацювала як нова, холод іде стабільно навіть у спеку, що для мене критично. Дуже сподобалося, що запчастина прийшла в ідеальному стані, без дефектів, і повністю відповідала опису. Окремо хочу відзначити адекватні ціни та великий вибір, адже раніше витрачав час на сумнівні магазини. Тепер точно знаю, де буду брати деталі надалі, адже Master Service показав себе як надійний постачальник. Рекомендую всім, хто цінує якість і не хоче ризикувати своїм авто, бо тут справді все організовано для зручності клієнта і швидкого ремонту без зайвих нервів.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений