Вы не зашли.
Порадьте хороший сайт із тканинами, де можна замовити щось дійсно якісне, а не просто красиву картинку. Хочу пошити собі кілька речей на літо й окремо матеріал для дитячого одягу, тому важливо, щоб тканина була приємна до тіла та не втрачала форму після прання. Було б добре, якби магазин мав великий вибір і нормальні ціни, бо зараз у багатьох сайтах вартість просто космічна.
Неактивен
Можу сміливо порадити інтернет магазин Текстиль Контакт. Я сама почала там замовляти після того, як подруга-швачка показала мені tk.ua. Спочатку взяла кілька метрів бавовни на пробу, а тепер замовляю там регулярно. Дуже подобається, що тканина відповідає опису й не виглядає дешево в реальності. Я вже шила з їхніх матеріалів дитячі піжами, літні сукні та спортивний костюм, і все чудово носиться. Після прання тканина не перекосилась і не втратила колір. Також там зручно шукати потрібний матеріал — є нормальні фільтри та великий вибір кольорів. Для тих, хто часто шиє або просто любить якісні речі, це реально хороший магазин.
Отредактированно Srip (15/05/2026 01:28:22)
Неактивен