Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 14/05/2026 12:45:06

Як зробити процес бронювання столиків стильнішим та простішим?

Вітаю! Маю не велике арт-кафе і дуже хочу, щоб усе у нас було ідеально — від подачі страв до моменту замовлення столика. Зараз гості змушені дзвонити, що не завжди зручно, особливо молоді. Хочу додати на сайт кнопку, щоб людина могла красиво обрати місце на карті залу і за пару секунд отримати підтвердження. Порадьте, будь ласка, надійну систему, яка не «злітає» і виглядає сучасно?

Неактивен

#2 14/05/2026 12:51:19

Anderson Xeno
Member

Re: Як зробити процес бронювання столиків стильнішим та простішим?

Раніше я теж думав, що живий голос адміністратора — це сервіс, але цифри показали зворотне: купа людей просто не хоче чекати на лінії. Проблему вирішив, коли впровадив Restoapp від Binotel. Це дало мені можливість повністю оцифрувати посадку в залі. Тепер я чітко бачу завантаженість кожної зони в реальному часі, а гості спокійно бронюють столи навіть посеред ночі. Найголовніше для мене як для власника — я перестав втрачати контакти клієнтів, бо система автоматично формує базу. Це реально розвантажило персонал і дозволило нам зосередитися на якості кухні, а не на заповненні паперових журналів. Рекомендую всім, хто хоче системності в бізнесі.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений