Вы не зашли.
Страниц: 1
У мене вже другий тиждень думки про аудит реклами. З одного боку, реклама працює, заявки є. З іншого — постійно здається, що можна краще й ефективніше. От думаю звернутися до компанії, яка спеціалізується саме на аудиті, але не розумію, як правильно обрати. Чи варто орієнтуватися на великі агенції, чи невеликі команди теж можуть дати хороший результат? І чи був у когось досвід, коли після аудиту реально став помітний прогрес? Буду рада вашим порадам, бо тема цікава і хочеться підійти до цього розумно.
Неактивен
Я раніше скептично ставився до рекламних агенцій, бо думав, що всі вони працюють приблизно однаково, але співпраця з WebNewton приємно мене здивувала. Звернувся до них у момент, коли реклама перестала приносити стабільний потік клієнтів, хоча бюджет постійно збільшувався. Спеціалісти запропонували провести аудит рекламних кампаній https://webnewton.com/advertising-audit/ і дуже швидко знайшли причини неефективних витрат. Виявилося, що частина оголошень показувалася зовсім не тій аудиторії, а деякі налаштування давно потребували оновлення. Після виправлення помилок ситуація почала змінюватися буквально на очах — заявки стали стабільнішими, а витрати більш виправданими. Мені сподобався відповідальний підхід команди та те, що вони завжди були на зв’язку й пояснювали кожен крок. Тепер я переконаний, що співпраця з перевіреною агенцією допомагає не лише заощадити бюджет, а й отримати впевненість у тому, що реклама працює правильно. Саме тому рекомендую не відкладати рекламний аудит, якщо хочеться бачити реальний результат від вкладених коштів.
Неактивен
Страниц: 1