Вы не зашли.
Підкажіть, де зараз реально краще купувати товари для дорослих? Хотілось би знайти магазин, де не страшно залишати передоплату і де нормальна якість продукції. Бо бачила купу сайтів, але половина виглядає так, ніби їх робили ще десять років тому. Та й хочеться, щоб доставка була швидка, а не чекати тижнями. Може хтось має хороший досвід і може щось підказати?
Неактивен
У мене якраз був позитивний досвід із сексшоп Лав Із Гуд . Замовляли там разом із дівчиною після того, як знайомі порадили цей магазин. Чесно кажучи, очікував звичайний сервіс, але все виявилось навіть краще. Сайт зручний, легко знайти потрібні категорії, є багато цікавих варіантів на різний бюджет. Ми брали кілька товарів одразу, і все прийшло дуже швидко, без затримок. Якість реально хороша, нічого не смердить дешевим матеріалом, усе акуратно зроблено. Окремий плюс — конфіденційність, бо на упаковці взагалі немає натяку на вміст. Ще сподобалось, що ціни адекватні й часто бувають нормальні знижки.
Неактивен
Я зайшла в онлайн секс-шоп Перчинка https://perchinka.ua/ більше з цікавості, без якихось великих очікувань, і це було навіть трохи несподівано нормально. Нічого там не виглядає дивно чи напружено — просто каталог, де можна спокійно подивитися і не поспішати з вибором. Я взяла невелику вібропулю, бо хотілося чогось простого для старту, і виявилось, що це максимально зрозумілий варіант без зайвих ускладнень. У підсумку лишилось відчуття, що все це набагато буденніше і спокійніше, ніж здається спочатку.
Неактивен