Вы не зашли.
Страниц: 1
Сьогодні помер мій кіт, прожив зі мною дванадцять років. Зараз такий стан, що нічого не хочеться організовувати самому. Порадьте адекватний сервіс у Києві, щоб усе пройшло без зайвого стресу та біганини. Потрібно, щоб приїхали додому, забрали тіло і зробили все професійно. Хочеться спокійного відношення, без нав’язування купи зайвих послуг. Хто нещодавно звертався?
Неактивен
Співчуваю твоїй втраті, це завжди важко. У Києві зараз усе організовано досить чітко. Головне спочатку визначся, чи хочеш ти забирати прах у урні. Якщо ні, то обирай загальну кремацію, це простіше і дешевше. Якщо прах потрібен, тоді тільки індивідуальна. Більшість нормальних служб працюють цілодобово і приїжджають самі зі спеціальними боксами. Тобі випишуть квитанцію і заберуть кота без зайвих розмов.
Неактивен
Дякую за роз'яснення, мені підходить тільки індивідуальний варіант. Хочу обов'язково забрати прах, щоб потім поховати на дачі.
Скажи, а як вони підтверджують, що в урні саме мій кіт? Я переживаю, щоб не обманули і не підсунули щось інше. Чи роблять вони відеозвіт самого процесу? І наскільки швидко вони зазвичай доїжджають після виклику, бо не хочеться тримати тіло вдома довго? Також зорієнтуй по грошах за все разом, щоб я знав на що розраховувати.
Неактивен
Щодо чесності не хвилюйся, зараз нормальні контори обов'язково роблять відеозвіт, це стандарт. Коли нам була потрібна кремація тварин у Києві https://petritual.kiev.ua/ua/krematsiia-tvaryn то зверталися до перевірених фахівців. Нами була обрана ритуальна служба Pet Ritual, бо вони працюють цілодобово і приїжджають оперативно.
Диспетчер відповів спокійно, машина була біля дому вже за півтори години. Для кота індивідуальна процедура з урною обійдеться приблизно в три тисячі п'ятсот гривень. У вартість входить забір тварини, сама процедура і доставка праху назад через день або два.
Хлопці поводяться дуже делікатно, не нав'язують дорогі аксесуари чи зайві послуги. Тобі надішлють відео процесу на месенджер, тому будеш впевнений у результаті.
Головне одразу уточни вагу тварини по телефону, щоб менеджер назвав остаточну суму без прихованих платежів за виїзд чи пакування.
Неактивен
Страниц: 1