Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 10/05/2026 21:50:01

juguh
Member

Хто знає нормальний сервіс для кремації кота без зайвого стресу?

Сьогодні помер мій кіт, прожив зі мною дванадцять років. Зараз такий стан, що нічого не хочеться організовувати самому. Порадьте адекватний сервіс у Києві, щоб усе пройшло без зайвого стресу та біганини. Потрібно, щоб приїхали додому, забрали тіло і зробили все професійно. Хочеться спокійного відношення, без нав’язування купи зайвих послуг. Хто нещодавно звертався?

Неактивен

#2 10/05/2026 21:50:12

Korwor
Member

Re: Хто знає нормальний сервіс для кремації кота без зайвого стресу?

Співчуваю твоїй втраті, це завжди важко. У Києві зараз усе організовано досить чітко. Головне спочатку визначся, чи хочеш ти забирати прах у урні. Якщо ні, то обирай загальну кремацію, це простіше і дешевше. Якщо прах потрібен, тоді тільки індивідуальна. Більшість нормальних служб працюють цілодобово і приїжджають самі зі спеціальними боксами. Тобі випишуть квитанцію і заберуть кота без зайвих розмов.

Неактивен

#3 10/05/2026 21:51:09

juguh
Member

Дякую за роз'яснення, мені підходить тільки індивідуальний варіант. Хочу обов'язково забрати прах, щоб потім поховати на дачі.
Скажи, а як вони підтверджують, що в урні саме мій кіт? Я переживаю, щоб не обманули і не підсунули щось інше. Чи роблять вони відеозвіт самого процесу? І наскільки швидко вони зазвичай доїжджають після виклику, бо не хочеться тримати тіло вдома довго? Також зорієнтуй по грошах за все разом, щоб я знав на що розраховувати.

Неактивен

#4 10/05/2026 21:51:11

Korwor
Member

Щодо чесності не хвилюйся, зараз нормальні контори обов'язково роблять відеозвіт, це стандарт. Коли нам була потрібна кремація тварин у Києві https://petritual.kiev.ua/ua/krematsiia-tvaryn то зверталися до перевірених фахівців. Нами була обрана ритуальна служба Pet Ritual, бо вони працюють цілодобово і приїжджають оперативно.
Диспетчер відповів спокійно, машина була біля дому вже за півтори години. Для кота індивідуальна процедура з урною обійдеться приблизно в три тисячі п'ятсот гривень. У вартість входить забір тварини, сама процедура і доставка праху назад через день або два.
Хлопці поводяться дуже делікатно, не нав'язують дорогі аксесуари чи зайві послуги. Тобі надішлють відео процесу на месенджер, тому будеш впевнений у результаті.
Головне одразу уточни вагу тварини по телефону, щоб менеджер назвав остаточну суму без прихованих платежів за виїзд чи пакування.
https://i.postimg.cc/rswTc5YT/image.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений