Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Разное
  •  » Постійно забуваю про професійні свята колег. Як ви з цим боретеся?

#1 10/05/2026 18:05:44

Lawlet123
Member

Постійно забуваю про професійні свята колег. Як ви з цим боретеся?

Дівчата та хлопці, потребую вашої поради, бо вже відчуваю себе максимально ніяково. У мене на роботі великий колектив, і ледь не щодня хтось когось вітає: то день бухгалтера, то системного адміністратора, то ще якесь релігійне чи державне свято. Я зазвичай дізнаюся про це останньою, коли всі вже скинулися на торт або стоять у черзі обіймати іменинника. Навіть у гугл-календар намагалася вносити, але він забитий робочими зустрічами, і ці нагадування просто губляться в потоці спаму. Може, є якийсь ресурс чи лайфхак, де можна зранку за кавою глянути актуальний список подій на день без зайвого "шуму"? Порадьте щось перевірене, щоб не випадати з життя соціуму, бо скоро почнуть думати, що я просто ігнорую всіх спеціально.

Неактивен

#2 10/05/2026 18:40:34

Mingrates28
Member

Re: Постійно забуваю про професійні свята колег. Як ви з цим боретеся?

Ой, знайома ситуація! Я теж раніше вічно "пролітав" повз свята, поки не отримав на горіхи від дружини, бо забув про іменини її мами. Тепер у мене ранок починається не тільки з кави, а й з короткого чекапу подій. Я просто тримаю в закладках браузера сторінку, де зібрані всі події на конкретну дату. Якщо цікаво, глянь ось тут   яке сьогодні свято  там зручно розписано і церковні дати, і професійні, і навіть світові прикольні дні. Мені подобається, що там немає купи реклами та зайвого тексту, все чітко: зайшов, побачив, привітав. Тепер я в офісі головний "інформатор", навіть шеф іноді перепитує, чи не забули ми про когось сьогодні. Дуже економить нерви та час на пошуки в гуглі.

Неактивен

#3 10/05/2026 18:58:02

Lawlet123
Member

Re: Постійно забуваю про професійні свята колег. Як ви з цим боретеся?

Дякую за пораду, додала в закладки, тепер буду хоч трохи "в темі" подій колективу!

Неактивен

• Главная
  •  » Разное
  •  » Постійно забуваю про професійні свята колег. Як ви з цим боретеся?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений