Вы не зашли.
Дівчата та хлопці, потребую вашої поради, бо вже відчуваю себе максимально ніяково. У мене на роботі великий колектив, і ледь не щодня хтось когось вітає: то день бухгалтера, то системного адміністратора, то ще якесь релігійне чи державне свято. Я зазвичай дізнаюся про це останньою, коли всі вже скинулися на торт або стоять у черзі обіймати іменинника. Навіть у гугл-календар намагалася вносити, але він забитий робочими зустрічами, і ці нагадування просто губляться в потоці спаму. Може, є якийсь ресурс чи лайфхак, де можна зранку за кавою глянути актуальний список подій на день без зайвого "шуму"? Порадьте щось перевірене, щоб не випадати з життя соціуму, бо скоро почнуть думати, що я просто ігнорую всіх спеціально.
Неактивен
Ой, знайома ситуація! Я теж раніше вічно "пролітав" повз свята, поки не отримав на горіхи від дружини, бо забув про іменини її мами. Тепер у мене ранок починається не тільки з кави, а й з короткого чекапу подій. Я просто тримаю в закладках браузера сторінку, де зібрані всі події на конкретну дату. Якщо цікаво, глянь ось тут яке сьогодні свято там зручно розписано і церковні дати, і професійні, і навіть світові прикольні дні. Мені подобається, що там немає купи реклами та зайвого тексту, все чітко: зайшов, побачив, привітав. Тепер я в офісі головний "інформатор", навіть шеф іноді перепитує, чи не забули ми про когось сьогодні. Дуже економить нерви та час на пошуки в гуглі.
Неактивен
Дякую за пораду, додала в закладки, тепер буду хоч трохи "в темі" подій колективу!
Неактивен