Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/05/2026 21:19:23

Ess
Member

Розмір пальця

Добрий вечір! Хочу замовити каблучку в інтернет-магазині, але зовсім не знаю свого розміру. Іти в ювелірний салон просто для замірів якось незручно. Може, є якісь домашні методи, як точно виміряти палець звичайною ниткою чи лінійкою? Допоможіть порадою, щоб не помилитися.

Неактивен

#2 07/05/2026 21:41:26

Erratum
Member

Re: Розмір пальця

Це знайома ситуація, я сама так кілька разів купувала прикраси онлайн. Насправді є кілька хитрих способів, як все зробити вдома і не прогадати з покупкою. Я свого часу знайшла на порталі Trendy чудовий матеріал, де описувалися різні способи визначення розміру пальця для каблучки https://trendy.org.ua/lajfstajl/yak-diz … ni-metody/ . Там є варіанти з використанням паперової стрічки або навіть звичайної лінійки, якими можна виміряти діаметр вже наявної прикраси. Я скористалася порадами з Тренди, і каблучка підійшла ідеально. Важливо робити заміри ввечері, коли руки можуть трохи набрякати, щоб виріб потім не тиснув. Подивіться ту статтю, там дуже наочні картинки і проста логіка дій. Бажаю вам вдалої покупки, нехай нова прикраса тільки радує око!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений