Вы не зашли.
Я поки не зовсім розібрався, що саме вибирати. Вапорессо XROS 5 Mini виглядає як хороша модель, але мені здається, що є деякі нюанси. Може, хтось підкаже, чи варто витрачати на нього гроші, якщо в мене ще є деякі сумніви? Я не хочу купувати щось, що через кілька місяців перестане працювати.
Неактивен
Якщо чесно, я вже кілька разів пробував різні пристрої, і XROS 5 Mini це, напевно, один з найбільш вдалих варіантів. Він зручний у використанні, компактний, і смак виходить чистий. Мінус потрібно часто міняти картриджі, але це не сильно критично, коли враховуєш загальну якість. Думаю, він точно вартий уваги для тих, хто хоче зручний і компактний варіант.
Неактивен
Моя особиста думка: XROS 5 Mini це дуже хороший варіант для тих, хто хоче щось просте і функціональне. Я користуюсь ним вже кілька тижнів і можу сказати, що це абсолютно не зрівняти з одноразками. Легкий, зручний, не потребує постійних замін. Але на довгий термін, можливо, варто шукати щось дорожче.
Неактивен
Irkka :
Моя особиста думка: XROS 5 Mini це дуже хороший варіант для тих, хто хоче щось просте і функціональне. Я користуюсь ним вже кілька тижнів і можу сказати, що це абсолютно не зрівняти з одноразками. Легкий, зручний, не потребує постійних замін. Але на довгий термін, можливо, варто шукати щось дорожче.
Я довго користувався різними моделями, але XROS 5 Mini це ідеальне співвідношення ціни та якості. Плюсів чимало: хороший смак, компактний, зручний у використанні, плюс вигідна ціна.
Але є кілька дрібних мінусів: картриджі швидко зношуються, хоча це не критично, і треба деякий час звикати до заправки. Якщо вам потрібен пристрій, що служить довго, з хорошим смаком і якістю, я б порекомендував саме vaporesso xros 5 mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ цей. Купити можна на Bambuk у них завжди є все необхідне, і товар високої якості.
Неактивен