Вы не зашли.
Народ, де ви зараз берете заправки для своїх дудок? Взяв учора в табачці біля дому баночку популярного бренду, а вона гірчить і колір якийсь підозріло темний, хоча смак мав бути просто яблучний. Походу нарвався на жорстку підробку або прострочку. Де безпечніше брати, щоб не травитися цією паленою хімією і не вбивати картриджі за два дні?
Неактивен
Купувати в табачках і кіосках — це найгірша ідея. Вони там стоять на вітрині під прямими сонячними променями місяцями. Сольовий нікотин від ультрафіолету і спеки швидко окислюється, тому ти й отримав темний колір і гіркоту. Я беру тільки там, де є нормальний потік покупців і жижі фізично не застоюються на складі, тоді смак завжди м'який.
Неактивен
Основна проблема офлайн точок навіть не в зберіганні, а в засиллі клонів. Зараз підробляють буквально все: від Чейзера до Ельфліква. Китайці навчилися копіювати навіть захисні голограми. Тому єдиний вихід замовляти у великих спеціалізованих онлайн-магазинах, які працюють напряму з виробниками або перевіреними імпортерами, а не беруть товар на місцевих ринках.
Неактивен
Irkka :
Основна проблема офлайн точок навіть не в зберіганні, а в засиллі клонів. Зараз підробляють буквально все: від Чейзера до Ельфліква. Китайці навчилися копіювати навіть захисні голограми. Тому єдиний вихід замовляти у великих спеціалізованих онлайн-магазинах, які працюють напряму з виробниками або перевіреними імпортерами, а не беруть товар на місцевих ринках.
Абсолютно згоден щодо проблеми сірого ринку і неправильного зберігання. Багато хто думає, що зекономить 20-30 гривень, купивши на сумнівній розкладці, а в результаті просто псує собі здоров'я і спалює випарник відразу після заправки. Оригінальна продукція має зберігатися в прохолодному темному місці, тоді вона не втрачає своїх властивостей і не дере горло.
Я давно перестав грати в цю лотерею з кіосками. Тим, кому потрібна нормальна жижа для пода, купити https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem її рекомендую в першу чергу. У них ідеально налагоджений контроль якості, тому прострочки чи потемнілої бази там просто не буває. До того ж, асортимент дозволяє відразу добрати потрібні розхідники, щоб не платити двічі за доставку поштою. Вони оперативно відправляють замовлення, а якщо є сумніви щодо вибору міцності, менеджери завжди підкажуть оптимальний варіант під твій девайс.
Неактивен