Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/04/2026 12:02:32

Srip
Member

Хочу купити однокімнатну квартиру у Києві та Софіївській Борщагівці

Хто реально проходив шлях купівлі однокімнатної в Києві або на Софіївській Борщагівці? Дивлюсь оголошення вже кілька тижнів, ціни скачуть, варіантів багато, але складно зрозуміти, де нормальна якість і не буде сюрпризів із документами. Хвилює ще питання інфраструктури й транспорту, бо щодня їздити в центр не хочу по дві години. Чи є сенс брати новобудову, чи краще дивитися вторинку?

Неактивен

#2 26/04/2026 12:04:11

гитрин
Member

Re: Хочу купити однокімнатну квартиру у Києві та Софіївській Борщагівці

Переїжджала торік і витратила купу часу на аналіз районів, забудовників і реальних відгуків, тому трохи орієнтуюсь у темі. Варто звертати увагу не лише на ціну за квадрат, а й на темпи будівництва, наявність укриття, комунікації та планування, бо потім це сильно впливає на комфорт життя. Сама шукала однокімнатні квартири і зупинилася на Boson Development, мені сподобався їхній професійний підхід і якість сервісу https://boson.ua/kupyty-kvartyru/odnokimnatni Обрала варіант ближче до Софіївської Борщагівки, оскільки там тихіше, ніж у центрі, і водночас є зручний виїзд у місто. Рекомендую з’їздити на об’єкти особисто, поспілкуватися з відділом продажу та подивитися документи, бо це дає більше впевненості, ніж будь-які онлайн-огляди.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений