Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/04/2026 01:53:50

гитрин
Member

Замовлення ремонтно-будівельних робіт

Хочу почати ремонт у новобудові в Києві, але найбільша проблема — обрати нормальну будівельну компанію. Начитався історій про зірвані строки, неякісні роботи й постійне зростання кошторису, тому тепер підходжу до цього питання дуже обережно. Потрібна команда, яка працює під ключ, бере на себе відповідальність і не змушує замовника контролювати кожну дрібницю. Було б добре знайти тих, хто вже перевірений на практиці. Можливо, хтось може порадити конкретну компанію, з якою реально варто мати справу?

Неактивен

#2 26/04/2026 01:55:54

Srip
Member

Re: Замовлення ремонтно-будівельних робіт

Я якраз був у дуже схожій ситуації, коли робив ремонт у новобудові, і теж боявся натрапити на недобросовісних виконавців. У підсумку після довгих пошуків обрав CCG Development, і це було правильне рішення. З першої зустрічі стало зрозуміло, що люди працюють системно: усе чітко пояснюють, не уникають питань і одразу озвучують реальні строки та бюджет. Дуже сподобалося, що не було “прихованих” моментів — усе узгоджувалося заздалегідь. Під час виконання робіт команда показала себе з хорошої сторони: дисципліна, порядок на об’єкті, контроль якості. Якщо виникали якісь нюанси, їх вирішували без затягування. У результаті я отримав якісний ремонт без типових проблем, про які всі говорять. Тому, якщо шукаєш надійний варіант у Києві, CCG Development — це дійсно компанія, яку варто розглянути.

https://www.ccg.ua/wp-content/uploads/2025/05/sw3-2.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений