Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/04/2026 17:31:30

yaroslav79
Member

Страхування автомобільного транспорту

Доброго дня всім! Я чоловік, недавно купив авто і зараз думаю над повним страхуванням. Чесно кажучи, трохи гублюсь у варіантах — є обов’язкова автоцивілка, є додаткове страхування автомобільного транспорту, але не до кінця розумію, що реально варто брати. Хтось може пояснити простими словами, чи є сенс переплачувати за розширене покриття? Цікавить досвід людей, які вже проходили через страхові випадки, чи реально там все працює без нервів і затягувань. Буду вдячний за живі приклади з практики

Неактивен

#2 26/04/2026 10:53:01

Re: Страхування автомобільного транспорту

Як людина, яка часто подорожує по роботі, я шукав комплексне рішення для захисту свого авто. У компанії «ІНГО» мені запропонували оптимальні умови і детально розповіли про всі варіанти. Особливо сподобалося страхування автомобільного транспорту https://ingo.ua/services/avtostrahuvannya  бо воно враховує багато ризиків і дає відчуття повної безпеки. Оформлення пройшло швидко, без зайвих паперів і черг. Підтримка клієнтів працює дуже професійно, завжди допомагають розібратися в деталях. Я вже переконався, що у випадку непередбачених ситуацій компанія реально виконує свої зобов’язання. Це додає впевненості в кожній поїздці.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений