Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/04/2026 15:15:30

yaroslav79
Member

Плівка для теплиць — де шукати нормальну якість?

Друзі, підкажіть, будь ласка, де зараз реально знайти хорошу плівку для теплиць, щоб не рвалась після першого вітру? Минулого року взяв у випадковому місці — виглядала ок, але сезон ледве пережила. Хочеться вже купити щось перевірене, може хтось брав недавно і залишився задоволений? Цікавить і ціна, і щоб доставка була без проблем.

Неактивен

#2 24/04/2026 18:11:54

Re: Плівка для теплиць — де шукати нормальну якість?

Я давно займаюся вирощуванням овочів і постійно шукаю якісні матеріали для господарства, тому коли відкрив для себе ТОВ «Планета Пластик», був приємно здивований рівнем продукції. Особливо сподобалась плівка для теплиць https://planetaplast.com/products/greenhouse-films/  яка дійсно витримує різні погодні умови і не рветься після першого ж сезону. Матеріал щільний, але водночас достатньо гнучкий, що значно полегшує монтаж. Урожай став кращим, адже мікроклімат у теплиці стабільніший. Видно, що компанія постійно розвивається і не стоїть на місці. Асортимент великий, є з чого вибрати під конкретні потреби. Приємно мати справу з виробником, який дбає про якість і репутацію. Я вже порекомендував їх знайомим і сам буду звертатись ще.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений