Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 21/04/2026 01:42:13

sergej
Member

Де у Чернівцях взяти гроші, якщо терміново зламалась пральна машина

Підкажіть, хто стикався. Зламалась пральна машина, ремонт дорогий, а без неї зараз важко, бо сім’я велика і прати треба постійно. До зарплати ще трохи часу, вільних грошей зараз немає. Позичати у знайомих не хочу. Є якісь варіанти швидко знайти потрібну суму без зайвої тяганини?

Отредактированно sergej (21/04/2026 01:42:46)

Неактивен

#2 21/04/2026 01:43:28

Мошка
Member

Re: Де у Чернівцях взяти гроші, якщо терміново зламалась пральна машина

Ох, це знайома ситуація, у мене було майже те саме, коли техніка просто «помирає» не вчасно. Я тоді реально нервував, бо без пральної машини в побуті ніяк. Банки навіть не розглядав — довго і купа паперів. Почав шукати онлайн-рішення, і зараз їх є досить багато, але треба дивитися уважно, щоб не влізти в переплати.

Неактивен

#3 21/04/2026 01:43:42

sergej
Member

Дякую за відповідь, трохи прояснилось. Підкажи, будь ласка, яким сервісом ти користувався в такій ситуації? І наскільки швидко там реально отримати гроші — це питання для мене важливе, бо ремонт потрібно робити якнайшвидше, без затримок.

Неактивен

#4 21/04/2026 01:44:42

Мошка
Member

У Чернівцях зараз мало хто пропонує такі умови, як Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/product/ … chernivtsi , де можна отримати кошти навіть для перекриття інших дрібних витрат. Особисто я ціную цей сервіс за конфіденційність: вони не тероризують дзвінками родичів чи колег, а ідентифікація проходить повністю онлайн. Це зручно, коли потрібно перехопити гроші до зарплати без зайвого розголосу. Сервіс доступний 24/7, тож подати заявку можна в будь-який час, не виходячи з дому.

https://i.postimg.cc/QCvJgHRB/Skrinsot-28-03-2025-184623.jpg

Отредактированно Мошка (Сегодня 23:03:30)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений