Вы не зашли.
Планую свою першу самостійну поїздку до Кракова і дуже хвилююся через різні організаційні моменти. Раніше завжди літала літаками, але зараз доведеться шукати надійні наземні варіанти, щоб вчасно дістатися до місця призначення. Найбільше мене турбує питання комфорту в салоні, бо сидіти майже добу в одному положенні здається справжнім випробуванням для моєї спини. Також не зовсім розумію, як зараз працює система з багажем, скільки саме сумок можна брати з собою без великої додаткової оплати? Підкажіть, чи є в сучасних автобусах можливість нормально зарядити телефон біля свого місця і чи працює там хоча б якийсь інтернет для зв'язку з рідними? Буду дуже вдячна за будь-які реальні поради від досвідчених мандрівників, які часто їздять цим довгим маршрутом. Мені важливо знати всі нюанси заздалегідь, щоб поїздка пройшла максимально спокійно.
Неактивен
Я теж спочатку переживала, але насправді все не так страшно, якщо правильно обрати перевізника. Зазвичай я дивлюся квитки через Prosto Bus Plus, там відразу видно всі деталі по кожному конкретному рейсу. Мій останній автобус в Польщу https://prostobus.net/reys_directions/polshha/ був дуже пристойним, крісла м'які та реально розкладалися так, що можна було поспати. Щодо багажу, то стандартно дозволяють одну велику валізу до двадцяти п'яти кілограмів і одну сумку в салон. Розетки зараз є майже у всіх великих машинах, вони знаходяться під сидінням, тож телефон зарядите. Інтернет працює непогано, але після кордону іноді треба перепідключатися до місцевої мережі. Водії роблять зупинки кожні три години на великих заправках, де можна випити кави. Раджу обов'язково брати з собою надувну подушку під шию, вона реально рятує вночі. На кордоні зараз можна простояти довго, тому завантажте собі фільми заздалегідь. Квитки купуйте онлайн за тиждень, бо хороші місця розбирають швидко. Взагалі сервіс став кращим, тому не варто так сильно хвилюватися перед поїздкою.
Неактивен