Вы не зашли.
Коли я вирішив запускати своє виробництво, досить швидко стало зрозуміло, що без правильної системи вентиляції нормально працювати не вийде. Питання повітрообміну, видалення пилу та загалом комфортних умов для працівників — це критично, тому я звернувся до Профі Строй для проєктування систем вентиляції та системи кондиціювання - https://profi-stroi.com.ua/inzhenerni-k … yuvannya/.
На старті вони зібрали всю інформацію по об’єкту: площа цеху, тип обладнання, кількість робочих зон, специфіка процесів. Вже на цьому етапі стало зрозуміло, що підхід серйозний, а не “намалювати щось стандартне”.
Далі пішли розрахунки навантажень і повітрообміну. Мені пояснили, як це впливає на роботу виробництва і чому важливо враховувати кожну зону окремо. Це не був шаблонний проект — все робилось під мої реальні умови.
Систему одразу інтегрували в планування цеху. Тобто вентиляція не “окремо сама по собі”, а нормально вписана в простір, щоб потім не виникло проблем з монтажем чи доступом до обладнання.
Після завершення я отримав повний пакет документації, який реально можна передавати монтажникам без додаткових пояснень. Все структуровано і зрозуміло.
По співпраці - без зайвого стресу. Завжди були на зв’язку, пояснювали технічні моменти простими словами, враховували мої правки.
Я швидко отримав готовий проект системи вентиляції для виробництва, який реально можна реалізувати без “сюрпризів” на будмайданчику. Якщо комусь потрібно проєктування систем вентиляції та системи кондиціювання- Профі Строй працювати комфортно і результативно.
Неактивен