Вы не зашли.
Доброго ранку! Потрібна допомога мешканців Одеси та області. Хочу замінити вікна в заміському будинку на якісний металопластик. Ринок переповнений пропозиціями, але страшно натрапити на неякісну збірку чи поганий монтаж. Де зараз краще замовляти, щоб і терміни не затягували, і гарантія була реальною?
Неактивен
Я свого часу теж обійшов купу салонів, поки не зупинився на заводі з багаторічною історією. Якщо хочете справжню німецьку якість, то краще купити металопластикові вікна від компанії ПАРИТЕТ. Вони працюють з профілем Kömmerling, який вважається одним з найкращих за екологічністю та довговічністю. Мені сподобалося, що у них все офіційно — укладають договір, дають паспорт на кожен виріб і чітко дотримуються дат доставки. Встановлювали вікна професійні монтажники, які навіть сміття за собою прибрали. Вже дві зими пережили, ніде не дує, фурнітура працює як годинник. У них власний автопарк, тому вікна приїхали цілими, без подряпин на ламінації. Я вважаю, що краще трохи переплатити за бренд виробника, ніж потім щороку викликати майстра на регулювання.
Неактивен