Вы не зашли.
Підкажіть, будь ласка, яка зараз ситуація з прайсами на покрівлю? Планую бюджет на осінь і хочу зорієнтуватися, скільки готувати грошей на квадратний метр металу. Цікавить середня якість, щоб не на один рік. Чи є сенс зараз купувати, чи краще почекати якихось знижок?
Неактивен
З цінами зараз вгадати важко, бо вони прив’язані до металу та логістики, тому краще моніторити ринок в реальному часі. Я перед замовленням тиждень порівнював різні контори. Найбільш адекватні ціни на металочерепицю виявилися у хлопців з «Вашої Криші». У них там розліт великий: є бюджетний Китай, а є преміальна Німеччина чи Польща. Я б не радив економити на оцинковці, бо це напряму впливає на те, як швидко дах почне іржавіти. Мені фахівці там безкоштовно все прорахували, навіть врахували всі добірні елементи та саморізи. Вийшло дуже прозоро по грошах. До речі, якщо брати комплексне замовлення, то можна вибити безкоштовну доставку, що теж суттєво полегшує кошторис. Краще дзвоніть прямо зараз і фіксуйте вартість, бо завтра все може змінитися.
Неактивен