Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Сегодня 00:43:20

гитрин
Member

Де зараз реально вигідно закуповувати тканину оптом для шиття?

Де зараз реально вигідно закуповувати тканину оптом для шиття? Плануємо розширювати асортимент і шукаємо постачальника, у якого можна брати різні види тканин в одному місці. Важливо, щоб була стабільність по наявності і щоб не доводилося постійно міняти постачальників. Якщо хтось має досвід і може поділитися перевіреним варіантом — буду дуже вдячний.

Неактивен

#2 Сегодня 00:50:15

Srip
Member

Re: Де зараз реально вигідно закуповувати тканину оптом для шиття?

Я довго працював у сфері пошиття і добре знаю, як складно знайти нормального постачальника тканин, особливо коли мова йде про оптові закупівлі. В якийсь момент почав тестувати різні варіанти і в результаті залишився з одним, який повністю закрив потреби. Замовляємо в компанії Текстиль-Контакт https://tk-company.com.ua/ . Асортимент у них справді великий — можна підібрати тканини під різні типи виробів, що дуже зручно при роботі з кількома колекціями одночасно. Також важливо, що матеріали стабільні по якості і не відрізняються між партіями. Ми вже неодноразово брали великі обсяги, і кожного разу все приходило без проблем. Це дозволило нам спростити закупівлі і більше зосередитися на виробництві, а не на пошуках тканин.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений